ACTIVITEITEN
FSAN CHANGE Project: Project loopt in zijn laatste fase - 26 november 2014
Het Europese project “CHANGE” is een internationale project gericht op gedragsverandering ten aanzien van genitale verminking van vrouwen binnen de Afrikaanse gemeenschappen in de Europese Unie.   |  lees meer »

International Day for the Elimination of Violence against Women - 25 november 2014
De Agents of Change voerde campagne tegen gender gerelateerd geweld in het kader van de International Day for the Elimination of Violence against Women. 25 november was tevens de kick off dag voor de 16 dagen van activisme die tot 10 december duren. In het licht hiervan zullen de Agents of Change campagne voeren tegen schadelijke praktijken zoals VGV en gedwongen huwelijken in verschillende steden te beginnen in Amsterdam.

Meer informatie over het werk van de Agents of Change? Bekijk dan de Facebook pagina: https://www.facebook.com/createyouthnet

Training Nieuwe Sleutelpersonen Soesterberg - 25 oktober 2014
25 Oktober 2014 vond een training plaats voor de nieuwe sleutelpersonen in Kontact der Kontinant in Soesterberg.

FSAN 20 Jarig Jubileum - 23 oktober 2014
FSAN vierde haar 20 jarig bestaan op 23 oktober 2014 in theater Concordia te Den Haag.

Nazorg Project: Voorlichting over Nazorg in Apeldoorn - 18 oktober 2014
18 oktober 2014 vond een een voorlichting plaats over Nazorg voor Besneden Vrouwen in Apeldoorn.

Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next »
 
  FSAN Final Conference CHANGE Plus
Op woensdag en donderdag 22 en 23-11-2017 heeft FSAN deelgenomen aan de Final Co...  |  klik hier voor het volledige verslag. »
  ​Save The Date: EUROPEAN FORUM TO BUILD BRIDGES ON FGM. 28 November
Vgv wordt nu gezien als een globaal probleem.
Met het Forum van EndFGM wil ...  |  lees meer »
  FSAN Exhibition EndFGM
Afgelopen maandag vond de opening van de prachtige Exhibitie ' Building Bridges' plaats namens FSAN, project EndFGM bij Cultureel Centrum Vrouw en Vaart. Deze tentoonstelling heeft plaatsgevonden vanaf 13 November en zal een week lang te zien zijn bij Vrouw en Vaart.
actueel overzicht
  FSAN 8 December 2017 - Public Certification Event of the CHANGE Agents
Deze vrijdag vindt de uitreiking plaats van het certificaat voor alle CHANGE Agents. Tot 5 familieleden/vrienden per Agent zijn uitgenodigd om mee te vieren. Deze viering zal plaatsvinden in een van de zalen van Vrouw en Vaart.
  16 December 2017 - Training Sleutelpersonen
Op deze datum vindt de training voor sleutelpersonen plaats. Dit duurt van 9: 00u tot 16: 30u en zal plaatsvinden op het kantoor van FSAN. Locatie: ons kantoor. President Allendelaan. Sleutelpersonen worden vanuit FSAN getraind om activiteiten en samenkomsten te organiseren voor de Somalische gemeenschap. Bij deze activiteiten worden gesprekken gevoerd over de problemen die deze gemeenschap doormaakt.
agenda overzicht
 
FSAN - Federatie Somalische Organisaties Nederland
 
nl uk