ACTIVITEITEN
FSAN FSAN ontmoet UNHCR - 2 juli 2015
FSAN is afgelopen donderdag 2 juli 2015 bezocht door Christa Awuor en Fuhad Mohammad van de UNHCR afdeling in Zweden. Ali Waare en Zahra Naleie hebben hen ontvangen op het FSAN kantoor in Amsterdam. Zahra Naleie was door Christa Awuor benaderd en zij had haar gevraagd een afspraak te regelen.  |  lees meer »

FSAN Voorlichtingsbijeenkomst Stichting Togoleese Life in Nederland - 31 mei 2015
Op 31 mei 2015 heeft de Stichting Togoleese Life in Nederland een voorlichtingsbijeenkomst in Rotterdam georganiseerd in verband met de landelijke campagne nazorg voor besneden vrouwen. Dit evenement is gesubsidieerd door de Federatie van Somalische Associaties Nederland(FSAN).  |  lees meer »

FSAN Zero Tolerance Against FGM - Amsterdam - 6 februari 2015
6 februari 2015 was de twaalfde editie van de Zero Tolerance Dag tegen Vrouwelijke Genitale Verminking (VGV, of in het Engels FGM). Op 6 februari 2003 nam de First Lady van Nigeria de stap om een officiële verklaring op te stellen over de 'Zero Tolerance to FGM in Africa' tijdens een conferentie georganiseerd door de Inter-African Committee on Traditional Practices Affecting the Health of Women and Children (IAC). De Verenigde Naties Sub-Commissie van de Mensenrechten heeft deze dag toen het in het leven geroepen om VGV meer onder de aandacht te brengen.

In Amsterdam kwamen verschillende bezoekers, organisaties, wetenschappers en politici samen om te spreken over dit onderwerp. De conferentie vond plaats in het Bethaniënklooster in het oude centrum van Amsterdam. Tijdens deze bijeenkomst werd de bestrijding van vrouwelijke genitale verminking (vgv) in binnen- en buitenland besproken in verschillende presentaties en discussies.   |  lees meer »

Ledenvergadering in Den Haag - 11 januari 2015
11 januari 2015 kwamen de leden bij een voor een algemene leden vergadering.

Agents of Change ontmoeten elkaar in Den Haag - 13 november 2014
De Agents of Change kwamen bij elkaar in Den Haag om voortgang van de activiteiten te bespreken.

Pagina:  « Prev  1  ...  4  5  6  7  8  9  10  11  Next »
 
  FSAN Interview met Zahra Naleie
Interview met Zahra Naleie over vrouwenrechten in Somalie   |  lees meer »
  FSAN MFA and Somali diaspora community meeting
Somali diaspora organisations in the Netherlands have on Thursday met with Tijme...  |  lees meer »
  FSAN FSAN vacature
FSAN zoekt een Projectleider (8uur per week)  |  lees meer »
actueel overzicht
Momenteel geen berichten...
 
FSAN - Federatie Somalische Organisaties Nederland
 
nl uk