ACTIVITEITEN
Zahra Naleie (FSAN) sprak over ’Rol van Vrouwen in Radicalisering’ in Oslo, Noorwegen. 9 september 2015
Op uitnodiging van de Somalische-Noorse NGO INFO123 heeft Zahra Naleie (Programma Manager FSAN) een presentatie gegeven over 'de Rol van Vrouwen in Radicalisering' in Oslo, Noorwegen.

Hodan Othman nam namens FSAN deel aan ’focusgroep kindhuwelijken’ in Utrecht - 3 september 2015
Hodon Othman nam namens FSAN deel aan 'focusgroep kindhuwelijken' voor een onderzoek naar huwelijken van het Verwey-Jonkers Instituut en de Maastricht University donderdag 3 september 2015 bij het Verwey-Jonkers Instituut in Utrecht.

END FGM Network: Board Meeting in Rome - 21 juli 2015
End FGM is een Europees netwerk en overkoepelende organisatie opgericht door 11 nationale NGO's. om duurzame Europese actie tot beëindiging van VGV te garanderen. FSAN is een van de elf lid-organisaties.

FSAN Kinderrechten en Empowerment - Kennismakingsbijeenkomst - 5 juli 2015
Afgelopen zondag 5 juli 2015 vond een kennismakings bijeenkomst plaats om te brainstormen over het project Kinderrechten en Empowerment. De aanwezige organisaties waren FSAN, Stichting Wadata uit Amsterdam ZuidOost, Stichting Soon uit Tilburg en Stichting Somalische Cultuur Alphen aan de Rijn.  |  lees meer »

FSAN FSAN ontmoet UNHCR - 2 juli 2015
FSAN is afgelopen donderdag 2 juli 2015 bezocht door Christa Awuor en Fuhad Mohammad van de UNHCR afdeling in Zweden. Ali Waare en Zahra Naleie hebben hen ontvangen op het FSAN kantoor in Amsterdam. Zahra Naleie was door Christa Awuor benaderd en zij had haar gevraagd een afspraak te regelen.  |  lees meer »

Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next »
 
  FSAN Final Conference CHANGE Plus
Op woensdag en donderdag 22 en 23-11-2017 heeft FSAN deelgenomen aan de Final Co...  |  klik hier voor het volledige verslag. »
  ​Save The Date: EUROPEAN FORUM TO BUILD BRIDGES ON FGM. 28 November
Vgv wordt nu gezien als een globaal probleem.
Met het Forum van EndFGM wil ...  |  lees meer »
  FSAN Exhibition EndFGM
Afgelopen maandag vond de opening van de prachtige Exhibitie ' Building Bridges' plaats namens FSAN, project EndFGM bij Cultureel Centrum Vrouw en Vaart. Deze tentoonstelling heeft plaatsgevonden vanaf 13 November en zal een week lang te zien zijn bij Vrouw en Vaart.
actueel overzicht
  FSAN 8 December 2017 - Public Certification Event of the CHANGE Agents
Deze vrijdag vindt de uitreiking plaats van het certificaat voor alle CHANGE Agents. Tot 5 familieleden/vrienden per Agent zijn uitgenodigd om mee te vieren. Deze viering zal plaatsvinden in een van de zalen van Vrouw en Vaart.
  16 December 2017 - Training Sleutelpersonen
Op deze datum vindt de training voor sleutelpersonen plaats. Dit duurt van 9: 00u tot 16: 30u en zal plaatsvinden op het kantoor van FSAN. Locatie: ons kantoor. President Allendelaan. Sleutelpersonen worden vanuit FSAN getraind om activiteiten en samenkomsten te organiseren voor de Somalische gemeenschap. Bij deze activiteiten worden gesprekken gevoerd over de problemen die deze gemeenschap doormaakt.
agenda overzicht
 
FSAN - Federatie Somalische Organisaties Nederland
 
nl uk