ACTIVITEITEN
FSAN Zero Tolerance Day Tegen Vrouwelijke Genitale Verminking - 5 Februari 2016
Geïnteresseerden, betrokkenen vanuit Nederlandse organisaties en partijen die zich inzetten voor de aanpak van VGV, zoals hulpverleners, zelforganisaties, sleutelpersonen, NGOs, onderzoekers en bestuurders ontmoeten elkaar op de jaarlijkse Zero Tolerance Day Tegen Vrouwelijke Genitale Verminking.  |  lees meer »

FSAN Brain Gain Somalia: 22 tot 30 november 2015 eerste kandidaten
De eerste kandidaten vertrekken tussen 22 en 30 november naar Somalia.   |  lees meer »

Kinderrechten en Empowerment Project: Kick-off meeting met Stuurgroep - 19 oktober 2015
Maandag 19 oktober 2015 organiseerde FSAN de kick-off meeting met de stuurgroep van het Kinderrechten en Empowerment project. Pharos, Defence for Children, Veilig Thuis en de 3 deelnemende organisaties; Stichting Wadata, Stichting Soon en Stichting Somalische Cultuur zullen aanwezig zijn bij deze bijeenkomst.

Kinderrechten en Empowerment Project: Training voor Actieve Leden - 27 september 2015
Voor het Kinderrechten en Empowerment project vond 27 september 2015 een training plaats voor de actieve leden. Zij werden getraind in de volgende onderwerpen: Kinderrechten, Kindermishandeling, Social Media, Empowerment en Communicatie & Didactiek. De actieve leden maken deel uit van de organisaties; Stichting Wadata, Stichting Somalische Cultuur Alphen aan den Rijn en Stichting Soon.

Brain Gain Somalia: Start Bijeenkomst - Kick Off in Den Haag - 12 september 2015
12 september 2015 werd voorlichting gegeven aan verschillende geïnteresseerden over de mogelijkheid om via het Brain Gain Somalia project werkervaring op te doen in Somalië.

Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next »
 
  FSAN Final Conference CHANGE Plus
Op woensdag en donderdag 22 en 23-11-2017 heeft FSAN deelgenomen aan de Final Co...  |  klik hier voor het volledige verslag. »
  ​Save The Date: EUROPEAN FORUM TO BUILD BRIDGES ON FGM. 28 November
Vgv wordt nu gezien als een globaal probleem.
Met het Forum van EndFGM wil ...  |  lees meer »
  FSAN Exhibition EndFGM
Afgelopen maandag vond de opening van de prachtige Exhibitie ' Building Bridges' plaats namens FSAN, project EndFGM bij Cultureel Centrum Vrouw en Vaart. Deze tentoonstelling heeft plaatsgevonden vanaf 13 November en zal een week lang te zien zijn bij Vrouw en Vaart.
actueel overzicht
  FSAN 8 December 2017 - Public Certification Event of the CHANGE Agents
Deze vrijdag vindt de uitreiking plaats van het certificaat voor alle CHANGE Agents. Tot 5 familieleden/vrienden per Agent zijn uitgenodigd om mee te vieren. Deze viering zal plaatsvinden in een van de zalen van Vrouw en Vaart.
  16 December 2017 - Training Sleutelpersonen
Op deze datum vindt de training voor sleutelpersonen plaats. Dit duurt van 9: 00u tot 16: 30u en zal plaatsvinden op het kantoor van FSAN. Locatie: ons kantoor. President Allendelaan. Sleutelpersonen worden vanuit FSAN getraind om activiteiten en samenkomsten te organiseren voor de Somalische gemeenschap. Bij deze activiteiten worden gesprekken gevoerd over de problemen die deze gemeenschap doormaakt.
agenda overzicht
 
FSAN - Federatie Somalische Organisaties Nederland
 
nl uk