ACTIVITEITEN
Change Plus Project - Mediatraining voor de Champions - 28 Mei 2016
Op zaterdag 28 mei hadden de Champions van het Change Plus Project hun eerste training. De oude Change Agents van het vorige Change Plus project worden nu de Champions genoemd. tijdens het vorige project daarom noemen we ze nu champions. Zij zullen de nieuwe Change Agents begeleiden en volgen hiervoor verschillende trainingen in lobbying, advocacy, leadership en omgaan met kritiek of verzet.  |  lees meer »

Brain Gain Somalia: Tussentijdse Rapportage Augustus 2015 - Maart 2016
Het Brain Gain project heeft als doel om kennisoverdracht tussen Somalië en Nederland tot stand te brengen door het uitzenden van Somalische Nederlanders die hoog opgeleid zijn en over een specifieke expertise beschikken. Het project heeft een looptijd van 1,5 jaar waarvan de eerste 6 maanden in het teken hebben gestaan van voorlichting over het project, het aangaan van samenwerkingsverbanden (Nederlands Migratie Instituut en Stichting Dalmar) alsmede het werven van kandidaten en vacatures. De laatste 3 maanden hebben vooral in het teken gestaan van het uitzenden en het onderhouden van contacten met de kandidaten en gast organisaties.  |  lees meer »

Nazorg Project: Voorlichting over Nazorg in Eindhoven. 22 mei 2016
FSAN organiseert een voorlichting over de nazorg voor besneden vrouwen voor nieuwkomers die net uit asielzoekerscentra komen, in Eindhoven.

Nazorg Project: Voorlichting over Nazorg in Nijmegen - 21 mei 2016
FSAN organiseert een voorlichting over de nazorg voor besneden vrouwen in Nijmegen.

Kinderrechten en Empowerment Project - De Tussenstand - Maart 2015 - Mei 2016
In maart 2015 begon FSAN aan het project Kinderrechten en Empowerment. Dit project werd mogelijk gemaakt door de organisatie Kinderpostzegels. FSAN koos op haar beurt drie kleine organisaties uit om dit project mee uit te voeren.   |  lees meer »

Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Next »
 
  FSAN Final Conference CHANGE Plus
Op woensdag en donderdag 22 en 23-11-2017 heeft FSAN deelgenomen aan de Final Co...  |  klik hier voor het volledige verslag. »
  ​Save The Date: EUROPEAN FORUM TO BUILD BRIDGES ON FGM. 28 November
Vgv wordt nu gezien als een globaal probleem.
Met het Forum van EndFGM wil ...  |  lees meer »
  FSAN Exhibition EndFGM
Afgelopen maandag vond de opening van de prachtige Exhibitie ' Building Bridges' plaats namens FSAN, project EndFGM bij Cultureel Centrum Vrouw en Vaart. Deze tentoonstelling heeft plaatsgevonden vanaf 13 November en zal een week lang te zien zijn bij Vrouw en Vaart.
actueel overzicht
  FSAN 8 December 2017 - Public Certification Event of the CHANGE Agents
Deze vrijdag vindt de uitreiking plaats van het certificaat voor alle CHANGE Agents. Tot 5 familieleden/vrienden per Agent zijn uitgenodigd om mee te vieren. Deze viering zal plaatsvinden in een van de zalen van Vrouw en Vaart.
  16 December 2017 - Training Sleutelpersonen
Op deze datum vindt de training voor sleutelpersonen plaats. Dit duurt van 9: 00u tot 16: 30u en zal plaatsvinden op het kantoor van FSAN. Locatie: ons kantoor. President Allendelaan. Sleutelpersonen worden vanuit FSAN getraind om activiteiten en samenkomsten te organiseren voor de Somalische gemeenschap. Bij deze activiteiten worden gesprekken gevoerd over de problemen die deze gemeenschap doormaakt.
agenda overzicht
 
FSAN - Federatie Somalische Organisaties Nederland
 
nl uk