ACTIVITEITEN
Nazorg Project: Voorlichting over Nazorg in Leeuwarden - 11 oktober 2014
Op 11 oktober 2014 vond er een voorlichting plaats over Nazorg voor Besneden Vrouwen in Leeuwarden.

CHANGE project: Maandelijkse Bijeenkomst Agents of Change - 20 juli 2014
Op zondag 20 juli 2014 vond de maandelijkse bijeenkomst van Agents of Change plaats in het kader van het project CHANGE.

FSAN CREATE Youth-Net Project: PEER Onderzoek - 29 december 2013
Het PEER onderzoek is een Participatieve Etnografisch Evaluatieonderzoek studie en is een onderdeel van de CREATE Youth-Net project. Het onderzoek richt zich op de kennis en attitudes over meisjesbesnijdenis en huwelijksdwang onder migrantenjongeren in het Verenigd Koninkrijk, Portugal en Nederland.  |  lees meer »

FSAN Debatavond over de opvoedingsproblematiek - 22 november 2013
Op vrijdagavond 22 november werd er in Den Haag een debatavond georganiseerd door FSAN over de opvoedingsproblematiek binnen de Somalische gemeenschap. Het stond in het teken van de Internationale Dag van de Rechten van het Kind.   |  lees meer »

FSAN European Youth Advocates Initial Conference - 29 en 30 november 2013
Op 29 en 30 november 2013 vond de European Youth Advocates Initial Conference plaats in Londen in het kader van het CREATE Youth-net project. Het doel van de European Youth Advocates Initial Conference was om een netwerk van youth advocates te creëren die vervolgens training ontvangen om lead youth advocates te worden in hun eigen land.  |  lees meer »

Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10 
 
  FSAN Final Conference CHANGE Plus
Op woensdag en donderdag 22 en 23-11-2017 heeft FSAN deelgenomen aan de Final Co...  |  klik hier voor het volledige verslag. »
  ​Save The Date: EUROPEAN FORUM TO BUILD BRIDGES ON FGM. 28 November
Vgv wordt nu gezien als een globaal probleem.
Met het Forum van EndFGM wil ...  |  lees meer »
  FSAN Exhibition EndFGM
Afgelopen maandag vond de opening van de prachtige Exhibitie ' Building Bridges' plaats namens FSAN, project EndFGM bij Cultureel Centrum Vrouw en Vaart. Deze tentoonstelling heeft plaatsgevonden vanaf 13 November en zal een week lang te zien zijn bij Vrouw en Vaart.
actueel overzicht
  FSAN 8 December 2017 - Public Certification Event of the CHANGE Agents
Deze vrijdag vindt de uitreiking plaats van het certificaat voor alle CHANGE Agents. Tot 5 familieleden/vrienden per Agent zijn uitgenodigd om mee te vieren. Deze viering zal plaatsvinden in een van de zalen van Vrouw en Vaart.
  16 December 2017 - Training Sleutelpersonen
Op deze datum vindt de training voor sleutelpersonen plaats. Dit duurt van 9: 00u tot 16: 30u en zal plaatsvinden op het kantoor van FSAN. Locatie: ons kantoor. President Allendelaan. Sleutelpersonen worden vanuit FSAN getraind om activiteiten en samenkomsten te organiseren voor de Somalische gemeenschap. Bij deze activiteiten worden gesprekken gevoerd over de problemen die deze gemeenschap doormaakt.
agenda overzicht
 
FSAN - Federatie Somalische Organisaties Nederland
 
nl uk