ACTUEEL
FSAN FSAN nieuwsbrief Juli 2018
De 13e editie van de FSAN-nieuwsbrief is gepubliceerd in Somalische taal.  |  lees meer »

FSAN Verslag professionalisering bestuurders
Op zaterdag 23-6-2018 heeft FSAN een professionalisering cursus georganiseerd over projectontwikkeling en financi?le verantwoording. Het doelgroep van de cursus waren bestuurders van de zelforganisaties die met FSAN samenwerken door voorlichtingsbijeenkomsten over VGV te organiseren binnen hun gemeenschap. Dit initiatief was een succes! FSAN was heel blij met de opkomst van 16 bestuurders van 8 verschillende organisaties.
  |  lees meer »

FSAN Zorg voor besneden vrouwen
Heeft u gezondheidsklachten of vragen die te maken kunnen hebben met uw besnijdenis, dan kunt u contact opnemen met het Nazorg (GGD) spreekuur. Zie de nazorg flyer  |  lees meer »

FSAN Haar huwelijk riskeren om haar dochter te beschermen tegen VGV
Halima Abdi herinnert zich dat het gisteren was op de dag dat ze ontdekte dat haar schoonmoeder haar twee dochters had besneden zonder haar toestemming.  |  lees meer »

FSAN Miljoenen zijn getraumatiseerd door VGV.
Toen Jane 12 was, werd ze door een aantal oudere vrouwen in haar dorp in Guinee met geweld meegenomen naar een kamer buiten haar huis en vastgehouden terwijl haar geslachtsdelen werden afgesneden. Ze kon de instrumenten die ze gebruikten niet zien; ze voelde eenvoudig pijn.  |  lees meer »

Pagina:  « Prev  1  2  3  4  5  6  7  8  ...  13  Next »
 
Momenteel geen berichten...
 
FSAN - Federatie Somalische Organisaties Nederland
 
nl uk